Neuveriteľná drzosť: Opitá vodička narazila do stĺpu a utekala! (VIDEO)

V utorok večer (27.02.2024) sa stala nehoda, ktorú spôsobila opitá vodička z obce Bajerov. Žena sa rozhodla sadnúť za volant pod vplyvom alkoholu a viedla osobné vozidlo. Pri výjazde z čerpacej stanice narazila do stĺpu verejného osvetlenia, no pokračovala v jazde.

Policajná hliadka ju zastavila na parkovisku pred obchodným domom na Ul. Volgogradskej v Prešove. Vodička bola ochotná podrobiť sa dychovej skúške, ktorá ukázala takmer 1,8 promile alkoholu v krvi. Policajti jej na mieste zakázali ďalšiu jazdu a zadržali jej vodičský preukaz.

Následne bola vodička umiestnená do cely policajného zaistenia. Po vykonaní procesných úkonov jej poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove vznesol obvinenie z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. Pri nehode bola spôsobená škoda na osobnom vozidle ako aj na stĺpe verejného osvetlenia.

“Alkohol k vodičom jednoducho nepatrí! Je stále niekoľko možností ako vyriešiť situáciu a nesadnúť si za volant pod vplyvom alkoholu. Ide o dôležité rozhodnutie, ktoré môže ohroziť život i zdravie samotného vodiča ako aj iných účastníkov na cestách. Nie všetko je možné napraviť!” zdôraznila mjr. Ing. Jana Ligdayová, starší referent špecialista – hovorkyňa KR PZ Prešov.

Zdroj :

mjr. Ing. Jana Ligdayová

starší referent špecialista – hovorca | Oddelenie komunikácie a prevencie | Krajské riaditeľstvo PZ v Prešove

Video : TV JOJ

Ilustračný obrázok :AI

0 comments